About Me

Hej, det är jag som är Mireille Lewis.  Jag bor på Västergården i Södermanland och äger och driver Mrs Lewis Garden för jorden och framtiden. 

Jag är gift, har två underbara barn en stor familj, med mamma, pappa, många syskon, syskonbarn m.m.

Jag brinner för skogsträdgårdsodling, växter, den biologiska mångfalden och hållbar trädgårdsdesign. 

Utbildade mig som ung inom möbelrenovering och interiörsnickeri. Omskolade mig till trädgårdsmästare och vidareutbildat mig inom permakulturdesign och spetskompetens-kurser inom skogsträdgårdsodling.

 

“Creating beautiful garden designs and all sorts of multifunktional systems in the garden comes very naturally to me”

About The Shop

Mrs Lewis Garden driver en onlineshop med produkter och kurser. Sedan 2018 har vi utbildat inom permakulturdesign och skogsträdgårdsodling.

Vi har skapar Mrs Lewis Shop för att hjälpa dig att finna den perfekta kursen för dig, eller en härlig present till någon du gillar. Så titta gärna in och se om det är något som just du önskar ha.

Ett livsverk

Välkommen att ta del av mina drömmar och mitt livsverk.

Målet med min sida är att sprida kunskap och erfarenhet om hållbar odling och de metoder och tekniker vi kan använda oss av för att skapa ätbara trädgårdar med hög avkastning till mindre och mindre insats ju längre tiden går i vår trädgård. Jag vill dela våra erfarenheter från etableringen av Mrs Lewis Garden men skriver även om, växter andra projekt och kunskap om att designa sin egen plats.

Det jag brinner för mest för är kunskap, trädgård och livskvalité. Hösten 2016 köpte jag och min make Västergården, en gård i Södermanland, i byn Granhed och redan året efter började jag bygga upp en skogsträdgård som vi kallar ”Mrs Lewis Garden” med målet att bli Sörmlands rikaste skogsträdgård.

Sedan år 2010 har jag studerat permakulturdesign och drömt om att ha egen mark att skapa på. En plats där jag kan få bygga upp resurserna och öka den biologiska mångfalden.

Jag vill skapa en magisk plats med exotiska växter, frukter, bär och nötter av olika slag. De senaste åren har jag intresserat mig en hel del för örter och självhushållning. Jag älskar att njuta, meditera, laga mat, plantera och skapa i trädgården, dansa, yoga, läsa, studera spendera tid med min man, barn, barnbarn, familj och goda vänner.

Vi skapar en vacker inspirerande må bra plats med
både privat sfär och utrymme för vänner och besökare. Gården är Södermanlands rikaste skogsträdgård, självbärande genom självhushållning och näringsverksamhet, där våra olika intressen och personligheter har frihet att samexistera och  förverkliga sig.”

Saker Jag Älskar

Från Trädgård Till Kök

Jag älskar att skapa design i min trädgård som genererar livskvalité. i mitt kök.

Företagsutveckling & Webdesign

Härliga roliga projekt där jag skapar webbsidor till småföretagare som vill synas online.

Everyone Has Such Kind Words To Say!

-Patricia Bens

”I love everything I have bought here so far.”

 

-J. Vogal

” I just love this space!!! Anne has an amazing eye and is very talented!!”

 

-Lorraine Fulmer

”Anne just did an amazing job. Just beautiful.”-

-Ollie Bower

”The Most Delightful Place….It’s just dear”

-Laurie W.

”Anne, Thanks so much for the fantastic job you guys did with our mantle! The cypress and the added weight were just what it needed. Great idea!”

Ready To Start A Custom Order?