Välj en sida

Drömmar

visioner med deadline

Start 2016

Redan hösten 2016 innan snön överraskade oss och dolde marken över hela det vackra landskapet med snö började jag inspektera vad som växte på gården… 

Under vintern och tidig vår renoverade vi sedan huset under kvällarna och helgerna. Husen renoverades enligt gammal byggnadsvård. 

M Lewis

Certifierad Permakulturdesigner

Att skapa framtid

Att slå rot & jorda sig

Hur vill vi växa, vad vill vi skörda, hur kan vi bidra till en bättre värld och en levande landsbygd samtidigt som vi njuter av vår existens och skapar oss själva livskvalité.

Att bygga jordens resurser där vi är och utvecklas till de vi vill vara….

1000 möjligheter

Jag hade läst om Permakultur och hållbar odling under lång tid och visste redan att så som mina föräldrar odlat under min uppväxt och så som jag var van att tänka redan var grundat i det som heter ”Permakultur” i min värld idag. 

Nu var det dags att prata om framtiden tillsammans och se hur vi tillsammans kan skapa en framtid som vi båda vill ha med hjälp av denna underbara metod. Vilken fantastiskt underbar möjlighet,… och det följer ytterligare många fler möjligheter på stigen vi går…