Välj en sida

Mrs Lewis garden

The Art Of

Permaculture

BuTIK Online

Honey Cottage Club

BLOGGEN

Permakultur Västergården Logotype

MrsLewisGarden

Mrs Lewis Garden blev verklighet en solig dag i Liljeholmen, Stockholm 2014. Jag fick ett fantastiskt designuppdrag och till det behövdes ett företag. Sedan dess har företaget skapat flera olika sorters hållbar och användarvänlig design på flera plan i flera olika typer av skepnad inom många olika sorters verksamheter. Vi har arbetat med uppdrag i allt från stora internationella bolag till mindre bolag i Sverige, trädgårdar, odlingsplatser och skogsträdgårdar. Idag verkar företaget i Södermanland och arbetar med utbildning, konsultation inom trädgårdsdesign och affärsutveckling med fortsatt fokus på hållbar designFöretaget  har även utvecklat verksamheten med en skogsträdgårdsodling för kommande självplock, biodling, tillverkning av jordnära ting & hantverk, Onlinekurser och utgivning av böcker på eget förlag.

Populärt

Permakulturdesign

Om du vill ha stöd och hjälp att skapa din alldeles egna permakulturdesign på din plats har vi kurser som hjälper dig från dröm & vision till en färdig design! Så att du får stöd i skapandet hela vägen!

Läs mer

Skogsträdgårdsodling

Att välja växter och att skapa samplanteringar kan vara svårt, att veta hur nära träd och buskar kan planteras & vilka som trivs bra ihop är en del av den informationen vi delar i våra kurser – Håll utkik.

Läs mer

Honey Cottage Club

Nätverk. & Mentorskap för biodlare. Om du vill komma igång med biodling och vill ha stöd på vägen i alla frågor fundgeringar & någon att bolla idéer med är detta absolut  något som du skall satsa på!

Läs mer

LAND-nätverket

Om du vill ha ett ”Ackrediterat” Permakultur Land-center skall du ta en titt på detta. LAND som står för Lärande, Aktivitet, Nätverk & Demonstration är ett sätt att  på plats visa permakultur i praktiken!

Läs mer

Guidade turer med kunskap sedan 2018

Personer som besökt gården sedan 2018

Totalt antal olika kurser vi haft Onsite & Online

Studenter som gått våra kurser sedan 2018

Böcker som sålts sedan bokreleasen Augusti 2020

Mrs Lewis Garden

  • Företaget har funnits sedan 2014
  • Västergården fick sin permakulturdesign 2017 & reviderades sedan 2018
  • Skogsträdgårdsodlingen ”Permakultur Västergården” fick sin design 2018  med revidering 2020
  • Köksträdgården fick en ny plats 2019 och ökade i storlek >50%
  • Köksträdgårdens designen reviderades 2020, en revidering som innefattar fler perenna grönsaker & skörd i fler nivåer under ökad tid
  • Självförsörjande på rotfrukter, grönsaker, bär, frukt örter och sedan 2018

Boka en visning hos oss

Boka en visning tillsammans med dina vänner så bjuder vi på fika i skogsträdgården vid ert besök. Kanske vill du inspireras tillsammans med dina vänner eller kanske inspirera dina vänner till att skapa i sina trädgårdar. Att gå en guidad tur hos oss är energigivande, trevligt och inspirerande. 

Skogsträdgård från Scratch

Se hur mycket man hinner på bara ett par få år. Vi anlade vår skogsträdgårdsodling och köksträdgården på kort tid occh det går att få en prunkande vacker trädgård om main vill, det gäller bara att planera rätt.

Vi guidar från dröm & vision till verklighet

Det skall vara lätt att skapa den trädgården man vill ha och om man samarbetar med naturen blir det förstås lättare…

“Tack för att du gjorde allt enkelt & okomplicerat. Nu är det roligt och lätt att skapa med alla de nya verktyg & tankesätt vi fick med oss på kursen. Och stort tack för all extra information vi fick!”

Att få verktyg att göra sin egen trädgårdsdesign med Lewis som permakulturdesigner har verkligen varit lärorikt & inspirerande. Ingen fråga har varit för liten eller för stor. M med sin stora kunskap om skogsträdgårdsdesign har ledsagat mig i mitt skapande av min egen trädgårdsdesign. Därför kan jag varmt rekommendera kurser & boken.

Perfekt kunskapsupplägg! Ett plus för individuellt stöd och support för att skapa sin egen design.  Kunskapen gav mig verktyg för att lyckas med framtida trädgårdsprojekt där implementation med Step-By-Step metoden är en stor hjälp för att lyckas förvandla mina drömmar till verklighet!

Mireille är en motiverande inspirationskälla. Hon ger kunskap, redskap och motivation till små som stora projekt. Att se de resurser jag har, har varit avgörande för mig för att fullfölja mina planer. Tack vare denna kunskap är det enklare idag att fullfölja mina projekt.

“Nu är jag & maken tillsammans i trädgården & barnen har visat intresse för att odla tillsammans med mig, tack för att ni inspirerat & skapat trädgårdsglädje för hela vår familj”

Vi som bor & verkar på gården

Gårdspolisen & brudarna

Mireille Lewis

The Hives & alla andra bin

Masken Max &  annat liv

Vilda pollinerare

Simon Lewis

Kom & låt dig Inspireras!

Address

Västra Granhed, Västergården 1,
641 97 Katrineholm, Sweden

Phone

0703 500 509

9 + 5 =