Välj en sida

Hej!
Jag kallas Lewi.

Välkommen att ta del av mina drömmar och mitt livsverk.

Målet med min sida är att sprida kunskap och erfarenhet om hållbar odling och de metoder och tekniker vi kan använda oss av för att skapa ätbara trädgårdar med hög avkastning till mindre och mindre insats ju längre tiden går i vår trädgård. Jag vill dela våra erfarenheter från etableringen av Mrs Lewis Garden men skriver även om, växter andra projekt och kunskap om att designa sin egen plats.

Det jag brinner för mest för är kunskap, trädgård och livskvalité. Hösten 2016 köpte jag och min make Västergården, en gård i Södermanland, i byn Granhed och redan året efter började jag bygga upp en skogsträdgård som vi kallar ”Mrs Lewis Garden” med målet att bli Sörmlands rikaste skogsträdgård.

Sedan år 2010 har jag studerat permakulturdesign och drömt om att ha egen mark att skapa på. En plats där jag kan få bygga upp resurserna och öka den biologiska mångfalden.

Jag vill skapa en magisk plats med exotiska växter, frukter, bär och nötter av olika slag. De senaste åren har jag intresserat mig en hel del för örter och självhushållning. Jag älskar att njuta, meditera, laga mat, plantera och skapa i trädgården, dansa, yoga, läsa, studera spendera tid med min man, barn, barnbarn, familj och goda vänner.

hej kalla mig Lewi

Vår VISION

Vi skapar en vacker inspirerande må bra plats med
både privat sfär och utrymme för vänner och besökare. Gården är Södermanlands rikaste skogsträdgård, självbärande genom självhushållning och näringsverksamhet, där våra olika intressen och personligheter har frihet att samexistera och  förverkliga sig.”

It’s a Lifestyle

Plantera perenna grönsaken sparris
Självhushållning perenna grönsaker - Sparris

” Livskvalité är att skapa något som andra blir en naturlig del av.”

Join

Work With Me