MRS Lewis GARDEN

SKOGSTRÄDGÅRD / MAT / DESIGN

Skogsträdgård – Trender, hack & hållbara tips

Säsongstrender, trädgårdshack och härliga kul hållbara tips! Vi bygger upp en fantastisk rik skogsträdgård i odlingszon 3 i Södermanland i Sverige skapar vi nu möjligheten för dig att ta del av allt vi gör för att du lätt och enkelt skall kunna skapa din egen skogsträdgård.

Följ och låt dig inspireras av roligt och hållbart trädgårdsarbete. Vi bygger platsens resurser, hjälper mångfalden att utvecklas samtidigt som vi skapar vårt färgstarka och ätbara paradis.

Hacks & Tips för din skogsträdgård

Subscribe

Kurser Online – Skapa en egen skogsträdgård med hjälp av den hållbara metoden permakulturdesign.

Drömmer du precis som jag om en prunkande ätbar trädgård som ger hög avkastning med låg arbetsinsats? Vill du också ha en lättskött plats som skapar ökad biologisk mångfald, utökar platsens resurser och samtidigt inspirerar till ett klimatsmart vardagstänk åt de som lever och njuter på platsen och kanske till och med till de som besöker er…

– Då har vi kurser för dig!

Kurserna fungerar både som en kunskapsguide, en källa till inspiration och samtidigt en gedigen verktygslåda för dig som vill lära dig att skapa en hållbar skogsträdgård för att du ska ha de bästa förutsättningarna att skapa verklighet av just din dröm.

Kunskapen som du får med dig genom kursen kan användas om och om igen! Metodiken och processen i kursen kan användas på alla platser du väljer att skapa en skogsträdgård på oavsett vart i landet du befinner dig. Ingen förkunskap inför kursen behövs.

 

Skapa en egen permakulturdesign tips och inspiration
Skapa en egen design odla ätbart i flera nivåer vision

Vi har en ny Blog!
Prenumerera för att få de senaste tipsen.

Blog

Hej, Jag är Lewi

Inspiration till din skogsträdgård

About

Det är jag som har skapat denna sida. Jag växte upp i ett torp i skogarna i en skogsträdgård fylld till bredden av ätbara perenna växter omgiven av de sörmländska skogarna. Jag brinner för kunskap och kreativt skapande och har en. passion. för trädgårdsestetik och biologisk mångfald. 

Jag är utbildad trädgårdsmästare, biodlare och certifierad permakulturdesigner med spetskompetensutbildning inom skogsträdgårdsodling. Mitt intresse för permakulturdesign och hållbar odling startade omkring 2010 och 2016 köpte vi Västergården och skapade Mrs Lewis Garden – vår egen skogsträdgård.

Skogsträdgårdens buskar
Garden

Subscribe

Design
Onlinekurser u permakulturdesign och. Skogstträdgårdsodling
FOOD

Subscribe

Hållbara Trädgårdhack

Garden in Style

Om du precis som jag vill ha en lättskött trädgård där du först och främst  gynnar den biologiska mångfalden och år efter år när du utvecklar din trädgård minskar behovet av din arbetsinsats samtidigt som skörden ökar och blir större och större. Då är min webb för dig. Jag jobbar med naturen i ett härligt samarbete, i hopp om att bli mindre motarbetad och jag ska berätta en hemlighet – det fungerar ! 

En annan sak som betyder mycket för mig och andra på vår plats är hur det ser ut i min trädgård. Vi vill att den skall vara estetiskt vacker, inspirerande och städad samtidigt som den gynnar mångfalden över och under jord. Hur får vi det att gå ihop – Häng med oss så får du se!

 

Join

Work With Me
[instagram-feed feed=1]